Skip to main content

Een Dag vol Avontuur: De Gezinsuitstap van de Rijkevorselse Rederijkers naar Walibi Waver

05 juli 2024

Als er iets is waar de Rijkevorselse Rederijkers goed in zijn, dan is het wel het organiseren van onvergetelijke uitjes. Deze keer trokken we met z'n allen - gezinnen inbegrepen - naar Walibi Waver. Het doel? Plezier maken, banden versterken en vooral even de dagelijkse sleur vergeten.

Op Weg in Stijl

De dag begon al goed met een rit in een super de luxe touringcar van Verhoeven busreizen. Onze chauffeur had een extra warm hart voor de kleintjes, wat de rit niet alleen comfortabel maar ook gezellig maakte. Denk aan een mobiele crèche met wielen.

Indeling van de Dag: Voor Elk Wat Wils

Aangekomen in Walibi Waver verdeelden we ons in drie groepen, zodat iedereen zijn eigen avontuur kon kiezen. De stoere durfallen gingen los op de ruige attracties. Achtbanen? Check. G-krachten? Dubbel check. De jongere kinderen beleefden avonturen in de kleurrijke kinderattracties, terwijl de zogenaamde "bankzitters" - lees: de slimmeriken die hun rug sparen - zich installeerden voor een dagje chillen en kletsen.

Hoogtepunten van de Dag

En wat een dag was het! De achtbaanliefhebbers konden hun hart ophalen bij de "Pulsar" en "Vampire", waar gillen niet optioneel maar verplicht leek. De jongsten genoten van de "Splash Battle" en de "Mini Train", en lieten zich verwonderen door alle kleuren en vrolijke geluiden. Ondertussen zorgden de bankzitters ervoor dat onze tassen veilig waren en genoten van een welverdiende pauze met een blikje bier en een snackje daarbij.

Reacties van de Deelnemers

De reacties? Overweldigend positief! De mama's en de papa's waren blij dat ze eindelijk eens quality time met hun kinderen konden doorbrengen zonder het constante gekeuvel van de mannen (sorry heren!). De kinderen waren door het dolle heen en vertelden honderduit over hun avonturen. Iedereen was het erover eens: dit was een dag om in te lijsten.

Merci aan de orginasatoren Senne en Yannick om hier een leuke dag van te maken.