Skip to main content
24 april 2024

Less is More: Loopgroepen Gezocht voor de Halfvastenstoet in Rijkevorsel

    New challenge 2025

    De Halfvastenstoet was dit jaar weer een spectaculair succes! Met kleurrijke praalwagens, fantastische kostuums en een bruisende sfeer hebben we samen een onvergetelijke dag beleefd. Maar laten we eerlijk zijn, soms is minder echt meer. Daarom willen we voor de volgende editie op 30 maart 2025 een nieuwe uitdaging aangaan: we zijn op zoek naar inspirerende loopgroepen die willen deelnemen aan onze geliefde stoet.

    Less is More

    Onder het motto "less is more" dagen we jullie uit om de creativiteit te laten stromen zonder de noodzaak van een grootschalige praalwagen. Soms zijn het de eenvoudige dingen die het meest indruk maken. Dus waarom niet je talenten bundelen en een opvallende loopgroep vormen, samen met je vriendengroep, vereniging, klasgenoten of collega's, die de straten van Rijkevorsel laat bruisen met energie en enthousiasme?

    Waarom meedoen?

    Meedoen aan de Halfvastenstoet als loopgroep biedt talloze voordelen. Het is een kans om de banden binnen je vriendengroep, vereniging of klas te versterken. Je kunt je creativiteit uiten en deel uitmaken van een geliefd evenement dat de gemeenschap samenbrengt. Bovendien hoef je geen enorme kosten te maken voor het bouwen van een praalwagen. Met een beetje verbeelding en inspanning kun je een onvergetelijke indruk maken met minimale middelen.

    Hoe deel te nemen?

    Het is eenvoudig om deel te nemen aan de Halfvastenstoet als loopgroep. Verzamel een groep enthousiastelingen uit je vriendengroep, vereniging, buurt of klas, bedenk een creatief thema en zorg voor opvallende kostuums of attributen die passen bij jullie idee. Op de dag zelf zorgen wij voor een warm onthaal en een enthousiast publiek dat jullie prestaties zal toejuichen.

    Meld je aan!

    Ben je klaar om deel uit te maken van een kleurrijke traditie en een onvergetelijke ervaring te beleven? Meld je dan vandaag nog aan als loopgroep voor de Halfvastenstoet in Rijkevorsel op 30 maart 2025! Samen kunnen we bewijzen dat less echt more is.

    Neem contact met ons op

    Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe je kunt deelnemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw deelname aan deze bijzondere gebeurtenis.

    Laten we samen een onvergetelijke stoet creëren waarbij eenvoud de hoofdrol speelt!